Öko Titán Bt. - Elérhetőségek:

3528 Miskolc, Kisfaludy 3. Telefon: 70/364-1982 Telefon/Fax: 46/781-979 e-mail: okotitan@gmail.com

Keresés a webhelyen:

Aktuális:

Ma 2024. március 01., péntek, Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.

Bevallási kötelezettségek teljesítése

A hulladék előkezelők és begyűjtők – a hulladéktermelőkkel ellentétben – minden esetben rendszeres adatszolgáltatásra kötelezettek.
Adatszolgáltatási kötelezettségüket a nyilvántartási kötelezettség és a hulladéktermelők adatszolgáltatásához hasonlóan a 164/2003. (X.18.) Korm. rendelet írja elő.

Az adatszolgáltatást telephelyenként kell elkészíteni, és a telephely szerint illetékes Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség részére az előírt határidőig beküldeni.

Cégünk segítségével többé nem kell foglalkoznia a határidők pontos betartásával, az adatlapok értelmezésével, mi levesszük a válláról az ezzel járó gondokat, így elkerülhető a helytelen EWC-kódok használata (pl. a hulladék átadójával való megfelelő kommunikáció hiányában nem ugyanazon kódon kerül nyilvántartásra az adott hulladék az átadónál és az átvevőnél, így ugyanazon hulladék más-más EWC-kódon kerül bejelentésre, amely problémát okozhat az adatok feldolgozása során),a kezelési kódok nem megfelelő használata, vagy hogy a nyitó- és az előző évi zárókészletek nem egyeznek meg.